1 – Προσεκτική μελέτη του χώρου για αποτελεσματική πλήρη κάλυψη του.
2 – Εγκατάσταση από εξειδικευμένους τεχνικούς με απόλυτο σεβασμό στις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
3 – Εγγύηση – συντήρηση – συνεχή τεχνική υποστήριξη που να εξασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία και αποτελεσματικότητα τού συστήματος.
4 – Δυνατότητα σύνδεσης συναγερμού με τηλεφωνητή, κινητό τηλέφωνο, κέντρο λήψης σημάτων εάν επιθυμείτε.

1 – Κεντρική μονάδα με αποσπώμενο ενσύρματο τηλεχειριστήριο και εφεδρική τροφοδοσία.
2 – Εξωτερική σειρήνα με εφεδρική τροφοδοσία.
3 – Ενσύρματοι αισθητήρες ανίχνευσης κίνησης.
4 – Μαγνητικές – κρουστικές επαφές.

Εξυπηρετούμε τον ιδιώτη, αλλά και τον επαγγελματία που χρειάζεται από κάμερες και θυροτηλεοράσεις μέχρι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας .Τοποθετούμε συστήματα ασφαλείας, κάμερες, συστήματα πυρανίχνευσης και συναγερμούς, είναι ένα πολύ καλό μέσο για να επιτηρείτε το σπίτι και του επαγγελματικό σας χώρο.

Σας εξοπλίζουμε με ασφαλή συστήματα συναγερμού, συστήματα πυρανίχνευσης και κάμερες ασφαλείας. Αξιόπιστους συναγερμούς σπιτιών και καταστημάτων. Συναγερμοί οικονομικοί και απλοί στην τοποθέτηση.

Τοποθέτηση καμερών επιτήρησης σε εμφανή σημεία, σε συνδυασμό με τις πινακίδες που ενημερώνουν ότι ο χώρος παρακολουθείται , γνωστοποιούν στον παρείσακτο ότι καταγράφεται, γεγονός που τον αναγκάζει τελικά σε ματαίωση των κακόβουλων προθέσεών του . Πέραν της αποτροπής, οι κάμερες ασφαλείας λειτουργούν και προληπτικά, καθώς ο ιδιοκτήτης του εκάστοτε χώρου έχει την ευκαιρία να προλαμβάνει καταστάσεις , παρακολουθώντας σε ζωντανό χρόνο όσα συμβαίνουν. 24ωρη καταγραφή – αναπαραγωγής εικόνας και ήχου σε χώρους υψηλού κινδύνου (Ταμειακή Μηχανή , Χρηματοκιβώτιο , Χώροι Συναλλαγής – Εργασίας) όπως και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο επιθυμείτε , επιτρέποντας σας την καταγραφή κατεπειγόντων περιστατικών την ώρα που εκτυλίσσονται. Δυνατότητα θέασης και αναπαραγωγής εικόνας μέσω διάφορων τύπων καμερών (ψηφιακές κάμερες υψηλής ανάλυσης , κρυφές κάμερες θόλου, κάμερες Bullet, κινητές κάμερες , οθόνη προβολής) εξ αποστάσεως .Έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε την επιχείρηση σας όποια στιγμή θέλετε από το κινητό , τον υπολογιστή , το γραφείο, το σπίτι ή όπου αλλού επιθυμείτε μέσω internet. Δυνατότητα αναπαραγωγής παλαιότερων καταγραφών τουλάχιστον για 30 μέρες επιτρέποντας σας να ανατρέξετε σε οποιαδήποτε μέρα και ώρα θέλετε παρακολουθώντας τις κινήσεις στο χώρο που έχετε.

1 – Ενσωματωμένο σύστημα πυρανίχνευσης στον πίνακα συναγερμού,
2 – Από 1 έως και 10 πυρανιχνευτές είναι συνδεδεμένοι άμεσα σε κεντρικό πίνακα συναγερμού.
3 – Ειδικός ανεξάρτητος πίνακας πυρανίχνευσης (2/4/8 Ζωνών), όπου σε κάθε ζώνη συνδέουμε έως 20 πυρανιχνευτές, ειδικά μπουτόν αναγγελίας φωτιάς και ειδικές σειρήνες φωτιάς.
4- Εξελιγμένα Addressable συστήματα (1/2 Ζωνών), όπου σε κάθε ζώνη μπορούν να συνδεθούν έως και 250 πυρανιχνευτές, μπουτόν αναγγελίας φωτιάς και σειρήνες φωτιάς, αλλά με ξεχωριστή «διεύθυνση» (ID) ώστε σε περίπτωση πυρκαγιάς ή χρήσης μπουτόν να γνωρίζουμε άμεσα ποιος μοναδικός πυρανιχνευτής ή μπουτόν ενεργοποίησε τον συναγερμό.
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις η σωστή επιλογή των πυρανιχνευτών, αναλόγως των συνθηκών και του χώρου εγγυάται την αξιόπιστη λειτουργία του συστήματος πυρανίχνευσης.

Πυρανιχνευτής Ορατού καπνού
Πυρανιχνευτής Ορατού καπνού & Θερμοδιαφορικός (απότομη αλλαγή θερμοκρασίας)
Πυρανιχνευτής Θερμοδιαφορικός & Θερμικός (ανώτατο όριο θερμοκρασίας)
Πυρανιχνευτής Μονοξειδίου του Άνθρακα (αργής εξάπλωσης & χώροι υψηλού κινδύνου)
Πυρανιχνευτής Αερίου LPG (ιδανικό για οικίες και χώρους με παροχή αερίου)